Fuglebakken: Gode muligheder

Fuglebakken KFUM Århus skal tirsdag møde AC Horsens i DBU Pokalen

Foto: Fuglebakken KFUM

Den aarhusianske fodboldklub Fuglebakken KFUM Århus spiller til dagligt i Jyllandsserien, men på tirsdag skal holdet møde AC Horsens fra landets næstbedste række.

Det sker i DBUs pokalturnering, hvor de to hold har trukket hinanden i første.

Og selvom 'De Gule' fra Horsens bliver en stor mundfuld, tror aarhusianerne på et godt resultat.

- Jeg tror, vi har 20 procents chance for at vinde. Vi har en god mulighed for at lave et ordentligt resultat, siger Frank Enevoldsen, der er træner for Fuglebakken.

Han hæfter sig blandt andet ved, at AC Horsens er inde i en rigtig stime.

- De har vundet én ud af de seneste ti kampe, og i de seneste fem kampe har de lukket 15 mål ind, siger Frank Enevoldsen.

Fuglebakken hold har blandt andet forberedt sig til opgøret mod AC Horsens med tre opgør mod hold fra Danmarksserien, hvilket har resulteret i to sejre og en uafgjort kamp.

Se: Horsens fik tæsk af lokalrivaler

- Kampen mod AC Horsens har været en stor motivation for os henover sommeren. Det er motiverende for spillerne og hele klubben, siger Frank Enevoldsen.

Han ser mange ligheder i spillet på de to hold. I begge klubber går spillerne til stålet, hænger godt sammen i kæderne og står normalt højt på banen.

- Jeg tror, at det bliver en tæt kamp, og jeg tror, at vi scorer. Jeg håber, at vi kan tage dem lidt i ubalance, men vi må erkende, at de er os overlegne på alle punkter, men måske ikke på det mentale plan. Vi skal huske på, at tiden arbejder med os, og desto længere tid, der går i kampen, uden at de scorer, desto flere ressourcer får vi af det mentale, siger Frank Enevoldsen.

I 1970'erne spillede Fuglebakken i landets næstbedste række, hvor det blandt andet blev til en sejr på 5-1 over AGF på Aarhus Stadion. En sejr, som de færreste tilhængere af klubben fra det nordvestlige Aarhus, nok næppe glemmer.

Kampens mellem Fuglebakken KFUM Århus og AC Horsens spilles i morgen, tirsdag, klokken 18.30 på Fuglebakkens hjemmebane, Højlyngen Park, i Aarhus.