Friklinik åbner i Grenaa

Fredag åbner en friklinik på Regionshospitalet Grenaa, det betyder kortere ventetid for patienterne, men ikke alle er glade.

Fredag åbner en friklinik på Regionshospitalet Grenaa. Friklinikken vil betyde kortere ventetid på operationer for bl.a. brok og mindre knæoperationer.

Friklinikken på hospitalet i Grenaa er åben for patienter med behov for mindre kirurgiske operationer og undersøgelser, og som ikke kan behandles inden for behandlingsfristerne i det offentlige sundhedsvæsen.

- Med friklinikken får patienter mulighed for at komme hurtigere til og slipper for måske at skulle vente i flere uger på en operation for f.eks. brok på andre hospitaler, siger ledende overlæge Hans Skriver Jørgensen fra Anæstesiologisk Afdeling på Regionshospitalet Randers. Han er leder af den nye friklinik.

Lægearbejdet udføres primært af læger ansat på hospitalet i Randers, som er interesseret i at arbejde i fritiden, og det øvrige personale er det faste personale på hospitalet i Grenaa.

Men et privathospitaler er ikke tilfreds. Her mener man, at der er tale om et ideologisk projekt med det ene formål, at få dem sat ud af spillet.

<b>Se mere om kritikken og hør regionsrådsformand Bent Hansen (S) svare på den i aften på TV 2 | ØSTJYLLAND. Det er fra klokken 19.30.</b>