Frikadelletyv grinte af ansatte og uddelte 'føtæsk'

46-årig mand sigtet for butikstyveri og vold efter aparte episode i Århus

Føtex har i senere tid reklameret med, at butikskæden har givet priserne 'føtæsk', men onsdag fik ordet en ny og noget mere kedelig betydning.

Læs også 23-årig kørt ned med vilje: Politiet fandt patroner på stedet

Pludselig slår han en mandlig medarbejder, der mister balancen og må træde tilbage.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

I hvert fald blev en mandlig Føtex-medarbejder slået i maven af en 46-årig mand, der nu er sigtet for både butikstyveri og vold.

Episoden fandt sted på Frederiks Allé i Aarhus, hvor den 46-årige mand først stjal nogle elpærer og en pakke frikadeller fra Føtex og stak af fra stedet.

Læs også Politi efterlyser truende trussetyv

Det fik flere medarbejdere til at følge efter ham, og de fandt ham kort efter stående på fortovet ude foran butikken, hvor han stod og spiste frikadellerne.

- Han står egentlig og griner af medarbejderne, da de kommer frem. Han opfører sig lidt aparte og begynder så at være verbalt aggressiv og råbe af dem, siger presserådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Der er flere medarbejdere, der følger ham ind i butikken, og pludselig slår han en mandlig medarbejder, der mister balancen og må træde tilbage.

Da politiet kort efter kom frem, blev den 46-årige sigtet for butikstyveri og for vold. Den 46-årige er kendt af politiet i forvejen.

Læs også Tre biler sat i brand på p-plads: Politi efterlyser vidner