Fremtidens Ronaldo er fra Rønde

Brasiliansk fodboldskole med indbygget handelsstudentereksamen

Den brasilianske fodboldskole har udklækket massevis af talenter, der har begejstret fodboldelskere verden over. Nu er tiden kommet for danske talenter at følge i fodsporene på Pelé, Ronaldo, Ronaldinho og Neymar på Brazil Football College i Rønde.

Fra august 2012 bliver det muligt for danske unge at tage en studentereksamen, samtidig med at de får høj kvalificeret fodboldtræning efter den brasilianske model.

Det helt nye tilbud hedder Brazil Football College og er en kostskole i Rønde på Djursland.

Her skal 32 unge piger og drenge tage en treårig HHX-uddannelse med fokus på brasiliansk kultur, sprog, økonomi og ikke mindst fodbold.

Hverdagen kommer til at bestå af klassiske gymnasiefag med en brasiliansk toning og masser af fodboldtræning. Dertil kommer et væld af fritidsaktiviteter samt en studietur til Brasilien.

Træningen på Brazil Football College sker i et samarbejde med Golasso, der er Danmarks førende eksperter i brasiliansk fodbold. Golasso vil stå i spidsen for det treårige fodboldforløb på BFC. Golasso er ledet af brasilianskfødte Aroldo Strack, som selv er tidligere professionel fodboldspiller og nu certificeret A-træner.

Der er ansøgningsfrist til Brazil Football College den 20. februar 2012 og optagelsesstævne i Rønde den 26. februar.