Fredag starter flot, men så kommer regnen

Her til morgen er det ganske klart i vejret mange steder i Østjylland, men regnen truer

01:01

Torsdag var en virkelig flot dag rent vejrmæssigt. Det var lunt, og solen fik lov til at titte frem mange steder. Sådan bliver det desværre ikke i dag fredag. Ifølge TV2s vejrprognoser kommer et udbredt regnvejr ind over Østjylland i løbet af formiddagen.

- Morgenstunden ser en smule blæsende ud med temperaturer omkring tre-fire grader, men det bliver også flot med kig til solen. Regnen kommer dog i løbet af formiddagen ved en 10-11 tiden, lyder det desværre fra vejrvært Andreas Nyholm.

Læs også Så kom foråret: Her blev årets højeste temperatur målt

Flere af dagens regnbyger kan faktisk sågar være med slud, og temperaturerne bliver nærmest halveret i forhold til torsdag, hvor vi flere steder så op mod 14 grader.

- I dag må østjyderne klare sig med syv-otte grader, og lørdag bliver det heller ikke særlig varmt. Her er der så gode chancer for sol, og det holder nok næsten 100 pct. tørt, siger Andreas Nyholm.

Læs også Frederik sendte sygdommen i gulvet: Nu er han prof-bokser

I weekenden er der risiko for mild nattefrost, og kigger vi hen mod søndag, ser det generelt bare skidt ud. Her kommer der udbredt regn indover regionen fra vest.

Næste uge ser umiddelbart også meget ustadig ud med en hel del regn.

Du kan se hele vejrudsigten fra torsdag aften øverst på siden.