Fra kontanthjælp til millionær

Fra minus på bankbogen til gigantisk plus

02:07

1 af 2

Claus Hede Nielsen gik fra at modtage kontanthjælp den ene dag til at være millionær den anden.

Claus Hede Nielsen fra Horsens har fået sig en rigtig god start på 2013. Han er gået fra at være kontanthjælpsmodtager til at være millionær.

Efter en lang familiefejde i den kendte Hede Nielsen-familie fra Horsens, har Claus Hede Nielsen endelig fået rettens ord for, at han har ret til en del af familiefonden.

Ifølge en dom fra Civilstyrelsen er Claus Hede Nielsen, der er barnebarn af mangemillionæren Niels Hede Nielsen, uberettiget blevet afskåret fra at få penge fra familiens stenrige fond. Men nu bliver et minus på kontoen vendt til et plus. Og mon ikke de lander på et tørt sted.

- I dag har jeg betalt alle dem, jeg skyldte penge, tilbage. Og det er faktisk den bedste følelse, siger Claus Hede Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Claus Hede Nielsen må ikke oplyse præcist, hvor meget han kommer til at arve, men han løftede sløret for, at han skal dele over ti millioner kroner med et andet familiemedlem.

Familiens store formue kommer blandt andet efter, at franske Air Liquide tilbage i 2001 købte Hede Nielsen A/S for et trecifret millionbeløb.

Se og hør Claus Hede Nielsens historie her øverst på siden.