Forvandler mål til penge

Håndboldklubber sammen om at støtte kræft

Når SK Aarhus og IF Lyseng Håndbold om en uge går på banen, handler det for ekstra meget om at score mål.

For hvert mål, der bliver skudt i kassen, kan tilskuerne donere penge. Klubberne har valgt at sætte såkaldte målaktier til salg. Hver aktie angiver, hvor meget man vil donere pr. mål, der bliver scoret.

Pengene går ubeskåret til arbejdet i Kræftens Bekæmpelses lokale Aarhus-afdeling med at styrke kræftforebyggelsen overfor syge unge.

- Kræft er en skrækkelig sygdom - den er ubarmhjertig og hamrende uretfærdig. Jeg har selv kræften inde på livet i den nærmeste familie, og det bør ingen opleve. Så da Lyseng IF spurgte, om vi ville være med til at arrangere den her opvisningskamp, sagde vi ja uden at blinke. Vi er en lokalt forankret klub, og det er vigtigt for os at engagere os i lokalsamfundet, og med dette arrangement kan vi være med til at skabe en lidt sundere hverdag for unge i Aarhus, siger Thomas Gielfeldt, der er direktør i SK Aarhus, i en pressemeddelelse.

Støtte kampen er en opvisningskamp, som foregår i Lyseng Idrætscenter i Højbjerg d. 5. december kl. 19 og spilles af IF Lysengs damehold fra serie 2 og SK Aarhus damehold fra 1. division.