Fortsat røde tal i Silkeborg IF

Silkeborg IF har problemer med et tjene penge på fodbold. Til gengæld forløber driften af Papirfabrikken som planlagt.

Den østjyske superligaklub fremlagde mandag et halvårsresultat, der viser et underskud før skat på 3,7 mio. kr. mod et minus før skat på 9 mio. kr. i 1. halvår sidste år.

På trods af fremgangen betragtes resultatet som mindre tilfredsstillende.

- Udviklingen er således dårligere end forventet, hvilket alene kan henføres til et svagere resultat i fodboldforretningen end forventet i første halvår, idet driften af ejendomskomplekset Papirfabrikken forløber helt som planlagt og budgetteret, skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

<b>Tv-indtægter mindre end forventet</b>
Ifølge Silkeborg IF har klubben i det forløbne år oplevet en marginal fremgang i sponsorindtægter - dog ikke så meget som håbet. Også tv-indtægterne har vist sig at være mindre end forventet.

Trods de røde tal på bundlinjen er Silkeborg IF tilfreds med indtjeningen fra ejendomskomplekset Papirfabrikken midt i byen.

- Det noteres med tilfredshed, at Papirfabrik-komplekset, som udgør ca. 90 procent af selskabets balance, fortsat udvikler sig positivt og som planlagt. Der er således uændret 100 procent udlejet, hvilket med baggrund i den finansielle krise, må betragtes som meget tilfredsstillende.

I marts måned blev der vedtaget en ny lokalplan for Papirfabrikområdet, der medfører, at der kan opføres ca. 20.000 kvadratmeter yderligere på selskabets grund.