Fortsat ingen spor af flugtbilist

Kørte 93-årig kvinde ned

Den 93-årige kvinde blev påkørt på Sigridsvej i Gellerupparken i Brabrand. Foto: Google Maps

Søndag sidst på eftermiddagen efterlyste Østjyllands Politi vidner til en ulykke, hvor en ældre kvinde blev kørt ned af en bilist, som efterfølgende kørte fra stedet. Siden har enkelte personer henvendt sig til politiet med oplysninger, men det har endnu ikke kastet afgørende nyt af sig.

Søndag aften er det derfor fortsat sparsomt med oplysninger til politiet.

- Vi har fået et par få henvendelser, men det har ikke ført frem til noget, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi, der fortsat opfordrer folk til at henvende sig, hvis de har set eller ved noget.

Se: Flugtbilist eftersøgt

Episoden skete søndag eftermiddag klokken 13.20 ved Sigridsvej og Jettesvej i Gellerup i Aarhus Vest. Her skulle kvinden passere vejen, da hun blev påkørt. Efterfølgende bremsede bilisten i bilen ned, men ifølge et vidne kørte bilen herefter væk fra stedet.

- Vi har fået identificeret kvinden, og hun er 93 år gammel. hendes tilstand er stadig kritisk, men hun er stabil, siger Bo Christensen.

Bilen beskrives som værende en blålig eller lilla, Mazda 323, muligvis en sedanmodel fra sidst i 90'erne, og den kørte fra stedet i retning i retning mod City Vest.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.