Fortsat ingen afgørende spor efter 73-årige Niels fra Aarhus

Politiet, familie, venner og frivillige leder forsat efter 73-årige Niels Joachim Nicholaisen

Der er fortsat ingen afgørende spor efter 73-årige Niels Joachim Nicholaisen, der ikke er set siden fredag eftermiddag.

- Der er ikke nogen spor, som peger i den ene eller anden retning, siger Jesper Nicholaisen, Niels' søn.

Tirsdag havde familien iværksat en eftersøgning med cirka 30 personer og hunde, der ledte efter Niels Joachim Nicholaisen i Marselisborg Skovene i Aarhus ikke langt fra Tangkrogen.

- Jeg ved, at politiet også havde dykkere i vandet i går. Af alle de teorier, som vi har testet af, så virker det mindst sandsynlige, at det er noget, han har gjort i overlæg, siger Jesper Nicholaisen.

En frisk mand

Niels Joachim Nicholaisen beskrives som frisk og veltrænet af sin alder ligesom han betegnes som psykisk stærk.

Jespers far er forsvundet: Vi forsøger at bevare håbet

- En teori kan være, at han har fået et hjertetilfælde eller lignende og er væltet i vandet et sted. Det er nogle små sandsynligheder for det, da han er en fit mand og så skulle have befundet sig ved vandet i øjeblikket, så er det mere sandsynligt, at der er sket en kriminel handling, siger Jesper Nicholaisen.

Fredag var Niels Joachim Nicholaisen blandt andet til nogle møder, hvorefter han er taget hjem til bopælen ved Strandparken i Aarhus. Senere har han forladt hjemmet med sin træningstaske, men han er aldrig dukket op i fitnesscentret ved Rutebilstationen.

Hold gerne ekstra øje

Jesper Nicholaisen håber, at folk vil holde ekstra øje, når de er færdes ude - og særligt steder, hvor folk måske ikke kommer hver dag.

Missing People mangler spor efter Niels

- Det handler ikke om at kigge på stier, for var han der, så var han nok fundet. Det handler om at kigge ved skrænter, vandløb, åer og lignende, hvor der måske ikke kommer nogen forbi hver dag, siger Jesper Nicholaisen.

Også frivilligorganisationen Missing People er inde i sagen og har blandt andet hjulpet med at eftersøge og kigge overvågningsbilleder igennem. Organisationen oplyser, at den nu står på standby og er klar til at hjælpe, så snart der kommer et konkret spor.

Signalement

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank af bygning og frisk af sin alder.

Han var iført en knælang, grøn vinterfrakke og gule støvler af mærket Timberland. Derudover var han muligvis iført et par mørke fløjlsbukser.

Niels Joachim Nicholaisen er tyndhåret, og han havde formentlig en mørkeblå strikhue på, ligesom han formentlig medbragte sin sorte rygsæk.

Har du set den 73-årige mand, eller har du andre oplysninger om sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114 eller 87 31 14 48.

Herunder kan du se et interview med Jesper Nicholaisen fra den 8. februar