Fortæl os din mening om TV2 ØSTJYLLAND!

TV2 ØSTJYLLANDs brugerpanel er din mulighed for at fortælle os, hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre endnu bedre.

TILMELD DIG HER

Vi vil gerne høre din mening om det indhold, vi producerer på TV2 ØSTJYLLAND. Derfor har vi oprettet brugerpaneler for nyhedsudsendelserne på TV, vores hjemmeside og vores sociale medier. Brugerpanelerne er din mulighed for at give din mening til kende – vi lover, at vi lytter! Du får også en forsmag på kommende lanceringer.

Vi vil kontakte dig et par gange om året og samle dig sammen med nogle andre fra dit lokalområde i nærheden af, hvor I bor. Vi bruger to timer i hinandens selskab, og vi sørger selvfølgelig for lidt forplejning undervejs.

Det næste arrangement er:

TORSDAG d. 20. JUNI kl. 17-19 på Paderup Gymnasium, Randers

Så du bor i nærheden af Randers, og har du lyst til at deltage? Så skriv en mail til projektmedarbejder Anna Katrine Mathiassen på annm@tv2oj.dk med det samme. Vi sørger for forplejning til arrangementet.

Bor du et andet sted i Østjylland, vil vi bede dig om at besvare spørgeskemaet nedenfor. Så kontakter vi dig, når vi kommer til dit lokalområde.

TILMELD DIG HER

Vil du være med?
Tilmeldingen sker ved at svare på et hurtigt spørgeskema med nogle enkelte spørgsmål om dig og din mediebrug. Når brugerpanelet nærmer sig dit lokalområde, vil du blive kontaktet og tilbudt at være med. Det er altid helt frivilligt om, du vil deltage i brugerpanelet, når vi kontakter dig, og du kan altid afmelde dig igen.

Resultaterne af brugerpanelerne bliver anonymiseret og er udelukkende til udviklingsbrug internt hos TV2 ØSTJYLLAND og vil ikke blive videregivet.

TILMELD DIG HER

Har du spørgsmål til projektet? Så skriv til projektmedarbejder, Anna Katrine Mathiassen på annm@tv2oj.dk.