Forsvundet i to døgn: Politiet har ingen spor efter Niels fra Aarhus

Håbet er, at vidner kan hjælpe med at finde frem til aarhusiansk erhvervsmand

Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til den 73-årige Niels Joachim Nicholaisen fra Aarhus.

Der har ikke været nogle livstegn fra ham siden fredag aften klokken 19, hvor han ifølge politiet var i kontakt med en veninde, og det er det, der har gjort familien bekymret.

Sidst han blev set, var fredag eftermiddag, hvor han mødtes med en kollega i Aarhus C, fortæller vagtchef Peter Hallstrøm til tv2oj.dk:

- Ud fra det, vi har fået at vide, virker han som en velfungerende mand. Han er ikke dement, og der har ikke været nogle indikationer på, at noget skulle være galt, siger han.

Efter familiens henvendelse har politiets efterforskere taget kontakt til de nærliggende sygehuse for at sikre sig, at han ikke er blevet indlagt og har også tjekket hans mobiltelefon og hævekort, som ikke har været brugt siden fredag.

Politihunde leder efter 73-årige Niels

Østjyllands Politi er derfor på bar bund i sagen, da der ikke umiddelbart er nogle oplagte steder at lede, siger vagtchef Peter Hallstrøm:

- Familien har været rundt og lede de steder, han måske kunne være. Det kunne derfor være rart, hvis der måske er nogen der har set ham. Så vil vi gerne høre fra dem.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114 eller 87 31 14 48.

Her kan du se et signalement af Niels Joachim Nicholaisen:

  • 73 år gammel
  • 190 centimeter høj
  • Slank af bygning
  • Frisk af sin alder
  • Iført knælang, grøn vinterjakke, gule Timberland-støvler og muligvis hue og rygsæk