Forsvarsklippe forlænger

Skal hjælpe SIF tilbage i Superligaen

Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF må forberede sig på at skulle spille i 1. division i næste sæson, og det samme må den rutinerede forsvarsspiller Jesper Mikkelsen, der netop har forlænget sin konkrakt med klubben.

Det er en rutineret herre som Silkeborg IF har forlænget kontrakten med. Næsten 260 superligakampe har Jesper Mikkelsen på CV'et. Han bliver nu en vigtig brik i klubbens bestræbelser på at vende hurtigt tilbage til Superligaen. Det skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

- Jesper Mikkelsen arbejder hårdt til træning og til kamp, og han er samtidig en leder på og uden for banen. Derfor er vi selvfølgelig rigtig glade for at have forlænget aftalen med ham. Jesper har den rigtige indstilling til tingene, han er topprofessionel og han kommer til træning hver eneste dag for at blive bedre og giver sit til, at Silkeborg kan blive bedre som hold og klub. Det er nogle af de egenskaber, som vi skal bruge fremadrettet for at blive bedre, så vi kan vende tilbage til Superligaen, siger sportschef, Peder Knudsen i en pressemeddelelse.

Et godt udgangspunkt

Jesper Mikkelsen håber også selv, at han kan være med til at hjælpe Silkeborg IF tilbage i Superligaen.

- Jeg er glad for at være i klubben, og jeg kan mærke, at klubben også er glad for at have mig, så det er jo et godt udgangspunkt. Det er klart, at det ikke var mit mål, at vi skulle spille 1. division, men nu er det så mit mål at få os op igen. Derfor er jeg også glad for, at vi har lavet en 2-årig aftale, så jeg forhåbentlig kan være med til at spille Superligafodbold med klubben igen, siger Jesper Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Jesper Mikkelsens kontrakt med Silkeborg IF løber nu frem til den 30. juni 2015.