Første Starbucks i Jylland

Træner lige nu bag lukkede døre

Østjylland får nu sin første kaffebar fra den amerikanske kæde Starbucks. Butikken indvies på torsdag klokken 14.00 i Salling.

Starbucks-caféen ligger, hvor Sallings gamle café lå og er gennem de seneste uger blevet indrettet bag en overdækning.

- Bag overdækningen arbejder et hold af baristaer på at kunne lave tilstrækkeligt mange cappucinos, frappucinos og café latter på kortest tid og til perfektion. De har besøg af Marc fra Starbucks' internationale Star Team, som træner dem benhårdt, så de er klar til at lange verdens bedste kaffe over disken på fra på torsdag, fortæller en pressemedarbejder fra Dansk Supermarked.

Den nye Store Manager hedder Sanne Tryk Nielsen. Hun har førhen arbejdet for Starbucks i Københavns Lufthavn.

Starbucks og Salling åbner den første Starbucks coffee store i Jylland på torsdag kl. 14.00. Sallings direktør Henrik Libak holder en kort åbningstale og Karin Salling deltager også i arrangementet. Hun vil formodentlig få serveret den første kop kaffe.

Spænding før premiere

Sallings direktør, Henrik Libak, er spændt på åbningen af Jyllands første Starbucks:

- Det er en fantastisk gave at kunne tilbyde vores kunder "The Starbucks Experience". Starbucks er kendt og elsket i hele verden for deres høje kvalitet af kaffe og førsteklasses service. Vi kunne ikke have ønsket noget bedre for vores kunder. Medarbejderne har arbejdet hårdt og er i London blevet undervist og trænet i kaffebrygningens ædle kunst. Og nu ser vi alle frem til at vise vores kunder, hvad vi kan, fortæller Sallings direktør, Henrik Libak.

Inden slutningen af 2013 er der planer om at åbne yderligere fem nye Starbucks i Salling Aalborg, Bilka Kolding, Bilka Hundige, Bilka Næstved og Bilka Vejle.