Forsøg på manddrab?

Ingen kommentarer til sagens forløb

01:09

Foto: 112-aarhus

1 af 2

I den hemmeligholdte kriminalsag fra Djursland er en 33-årig mand torsdag aften blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Hvad sigtelsen drejer sig om, er skjult for offentligheden. Men tilsyneladende handler den om forsøg på manddrab, oplyser Randers Amtsavis.

Hos Østjyllands Politi siger politiinspektør Ole Madsen til Ritzau, at det er en "lokalt relateret sag".

- På det foreliggende grundlag er der ikke udsigt til, at der vil ske yderligere anholdelser, siger Ole Madsen.

Han ønsker ikke at svare på, om det er Politiets Efterretningstjeneste, som har sat det lokale politi i gang med efterforskningen.

Den anden mand, der er sigtet i sagen, tilhører ifølge bt.dk "det aktivistiske miljø på venstrefløjen."

Retsmødet i Randers er blevet holdt bag såkaldt dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at tilhørere ikke må få besked om den sigtelse, der er rejst.

Se: Anholdt i mørkelagt sag

Anholdelsen af den 33-årige og en anden mand på 55 år på adressen fandt sted lidt efter klokken 22 onsdag aften, har Østjyllands Politi oplyst.

Ejendommen på Klemstrupvej blev ifølge ekstrabladet.dk bevogtet natten til torsdag af politihjemmeværnet. Angiveligt skulle 15 til 20 betjente være set arbejde på stedet.

Politiets materiale mod den anholdte 55-årige er tilsyneladende ikke særligt stærkt. I hvert fald har dommeren i Randers besluttet kun at opretholde anholdelsen af denne mand i tre døgn.

Øverst på siden kan du se vores live-reporter direkte på stedet, hvor der kort før klokken 19.30 ankom flere køretøjer.