Formodet drabsmand død

Siget for drab på 31-årig mor til tre

Den 40-årige mand var sigtet for drabet på den 31-årige mor til tre Anette Laursen i Randers.

Den formodede gerningsmand til drabet på den 31-årige Anette Kristine Lykke Laursen i Randers i sidste måned er død.

Efter drabet blev den 40-årige mand varetægtsfængslet og overført til Psykiatrisk Hospital i Risskov i Aarhus. Her har han nu begået selvmord ved at hænge sig i sin celle.

- Østjyllands Politi efterforsker i øjeblikket de nærmere omstændigheder, hvorfor vi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer, oplyser politiet.

Den nu afdøde mand var sigtet for at have kvalt sin ekskæreste til døde i en lejlighed i Søren Møllers Gade i Randers den 24. maj. den dræbte, Anette Kristine Lykke Laursen, var mor til tre.

Se: Kunne drab være undgået

En bekendt, som ikke kunne få kontakt med hende, slog alarm til politiet. Hendes lig blev fundet i en lejlighed, som tilhørte den 40-årige mand.

Flere af kvindens venner mener, at drabet kunne være undgået, hvis politiet langt tidligere havde grebet ind.

- Det hele bunder i jalousi, og der har været dødstrusler og stenkast gennem vinduerne, og hun har følt sig utryg ved at skulle gå ud og handle. Hun kunne ikke bevæge sig uden for en dør, uden hun skulle kigge sig over skulderen, har en af Anette Kristine Lykke Laursens venner, Peter Jensen fra Randers, tidligere fortalt til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge Peter Jensen har den 40-årige ekskæreste terroriseret Anette Laursen gennem flere år, efter hun afbrød deres forhold.