Forlænger med endnu en profil

AC Horsens sikrer truppen inden forårssæsonen

Foto: Allan Baden

Med bare to måneder til sæsonstart i Nordicbet-ligaen har fodboldklubben AC Horsens valgt at forlænge med endnu en spiller.

I mandags kunne klubben offentliggøre en kontraktforlængelse med angriberen André Bjerregaard, og i dag er endnu et navn sikret ekstra spilletid i truppen.

Det bliver midtbaneprofilen Janus Drachmann, som nu kan se frem til at trække i den gule trøje et år endnu.

- Janus Drachmann har været igennem en rigtig god udvikling i de seneste sæsoner, og han er en central spiller på vores hold. Rent teknisk og taktisk er han rigtig dygtig, han er en god holdspiller, der arbejder for kollektivet, og han går forrest i både kamp og til træning, siger cheftræner Johnny Mølby i en pressemeddelelse.

Se: Flere minutter til Bjerregaard

Janus Drachmann havde ellers kontraktudløb til sommer, men med forlængelsen løber hans kontrakt nu frem til sommeren 2015.

Jeg er rigtig glad for at være i klubben og byen, hvor min familie trives, og jeg ser stadig gode muligheder for at udvikle mig som menneske og spiller her. Det helt store mål er selvfølgelig at rykke op i Superligaen til sommer, og det tror vi alle sammen på, for vi har en god trup og det rigtige setup, siger Janus Drachmann.

AC Horsens overvintrer lige nu på en andenplads i 1. division. Ligaen går i gang igen den 23. marts, hvor Horsens møder Vejle i et lokalopgør.