Forhandlinger brudt sammen: Randers FC sælges alligevel ikke

Superligaklubben Randers FC afbryder forhandlinger med investorer, og klubben bliver ikke solgt i denne omgang

Enderne kunne af forskellige grunde ikke nå sammen, siger Randers FCs bestyrelsesformand, Svend Lynge Jørgensen, efter at forhandlingerne med udenlandske pengemænd er brudt sammen.

I flere uger har det lydt, at fodboldklubben Randers FCs forhandlinger med en mulig køber i form af en investorgruppe gik efter planen. Nu kommer den overraskende melding fra superligaklubben: Forhandlingerne er brudt sammen.

- Vi fortryder ikke, at vi grundigt har undersøgt denne mulighed og talt åbent om den. Vi var indtil for ganske nylig overbeviste om, at handelen ville blive effektueret, men måtte i fællesskab konstatere, at enderne af forskellige grunde ikke kunne nå sammen, udtaler bestyrelsesformand for Randers FC Holding A/S, Svend Lynge Jørgensen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Hverken Randers FC Holding eller Tom Vernon kan udtale sig om årsagen til, at forhandlingerne er strandet, udover at der var visse ting, vi vurderede forskelligt. Da der, som det er normalt ved virksomhedshandler, er indgået en fortrolighedsaftale, kan vi ikke uddybe dette emne yderligere.

Sportsdirektør: Min beslutning er endelig

Vil kigge på kontraktforlængelser

Ifølge formanden ændrer det mislykkede salg ikke på klubbens fremtidsmuligheder.

- De er ikke anderledes, end de var, før vi startede forhandlingerne med de potentielle investorer. Vi har stadig en af de sundeste økonomier i Alka Superligaen med en egenkapital i koncernen på over 50 mio. kr. og med udsigt til overskud i det igangværende regnskabsår. Vi ligger på en øjeblikkelig sjetteplads og er videre i pokalturneringen. Det svarer til vores forventninger, siger Svend Lynge Jørgensen.

Spillerne: Mest ærgerlige over PCs afgang

Han fortæller, at man nu vil fortsætte forhandlingerne med de spillere, der har kontraktudløb til sommer. Samtidig kigger den daglige ledelse på, om holdet skal forstærkes yderligere.

- Vi takker aktionærerne, sponsorerne, moderklubberne, borgmesteren og de medarbejdere, der har bakket op om vores bestræbelser og håber på fortsat opbakning fra alle i og omkring Randers FC, siger Svend Lynge Jørgensen.