Forbud mod intimbarbering

Kunderne klager over kønshår på gulvet

02:08

1 af 2

Fitnesscenteret City Motion i Silkeborg har indført forbud mod intimbarbering, skriver mja.dk.

I løbet af de seneste 3-5 år er det blevet helt normalt, at unge piger og drenge barberer sig intimt i offentlige fitnesscentre.

Det fortæller fysioterapeut og indehaver af City Motion i Silkeborg, Zoran Bozic, efter at det i dag er kommet frem, at større kæder som Fitness World oplever massive problemer med intimbarbering.

- Det er helt sikkert noget, som vi kan genkende, og det er taget til de senere år. Det er som om, at grænserne for hvad der er privat, er skredet, siger Zoran Bozic.

For at bekæmpe barberingen har han sat skilte op i centret. Skilte der skal gøre opmærksom på, at man ikke accepterer nogen former for barbering overhovedet.

- Vi får simpelt hen klager fra ældre kunder, som ikke forstår, hvorfor der ligger kønshår på gulvet. Derfor gør vi meget for at begrænse det og for at holde en høj standard i rengøringen. Det er vigtigt for os, siger Zoran Bozic, der tilføjer, at der også er fundet kønshår i saunaen.

Zoran Bozic mener, at en del af forklaringen på de unges adfærd skyldes, at de ikke er bange for at føre sig frem.

- Unge i dag vil gerne have en scene, hvor de kan vise sig frem. De er ikke bange for at vise verden, at de er egoistiske. Det er meget tankevækkende, og jeg mener, at forældrene har et stort ansvar for at ændre på det, siger han til mja.

Se mere på TV 2 | Østjylland kl. 19.30