Forårsform skal findes frem

Randers FC forbereder sig på Superliga-start

Foto: Randers FC

Foto: Randers FC

Foto: Randers FC

1 af 3

Efter en lang juleferie vendte spillerne fra Randers FC i dag tilbage til træningsbanen.

Her ventede den første af mange træningstimer den næste halvanden måned.

Spillerne har nemlig meget, at skulle nå inden forårssæsonen i Superligaen bliver fløjtet i gang. Både fysikken og det mentale skal op i gear igen efter en måneds ferie, hvor spillerne har forsøgt at holde formen ved lige ved hjælp af individuelle træningsprogrammer, skriver klubben på sin hjemmeside.

Cheftræner Colin Todd måtte i dag hovedsageligt kigge på fra sidelinjen, da det var klubbens fysiske træner, Peter Sand, der stod for træningen.

Colin Todd fortæller, at han ligesom spillerne har glædet sig til at komme i gang igen. Nu handler det om at komme i topform for, at kunne bevare ligaens tredjeplads:

- Vi skal bruge januar til primært to ting; at få det mentale på plads igen og så få fysikken i orden. Med det mentale mener jeg den indstilling, der kendetegnede spillerne i efteråret og som grundlagde vores flotte tredjeplads her i vinterpausen. Vi skal selvfølgelig også have spillet og trænet en masse fodbold, siger han til randersfc.dk.

Første gang Randers FC skal i aktion i Superligaen bliver den 20. februar i Superligaens åbningskamp, hvor holdet skal møde FC Nordsjælland.

Inden da venter en lang række træningssessioner og også testkampe mod FC Midtjylland, Vejle Boldklub og Hobro IK.

Dagens træning gav debut på grønsværen til klubbens nyindkøb, Joel Allansson, som for første gang fik lejlighed til at træne med sine holdkammerater.