Foie gras og sortfodssvin: Dagens royale menu
Regentparret spiste frokost på Molskroen
På Molskroen på Djursland har de længe set frem til regentparrets besøg i Syddjurs Kommune.
Besøget indebærer nemlig, at Molskroen skal servere frokost for regentparret, som i løbet af formiddagen har været på karettur i Ebeltofts gader, besøgt Glasmuseet og smagt på lokale delikatesser ved Den Ny Maltfabrik.
- Det er en fornøjelse at få lov til at servere for dronningen og prins Henrik, siger Michel Michaud, der er chefkok på Molskroen.
Han fortæller, at dagens frokost er inspireret af Frankrig, hvor både prinsgemalen og kokken er fra.
Regentparret på karettur i Ebeltofts gader
Michel Michaud har kreeret en fire retters menu, som blandt andet består af svampeterrine, foie gras, sortfodssvin og en helt særlig dessert, som kokken har store forventninger til.
Den består blandt andet af hvid chokolade, nougatchokolade, karamelliseret ananas og kakaobønner.
Den royale menu kan gæsterne i Molskroens restaurant også få lov til at smage i de kommende dage fra den 2. til den 5. september.
I videoen øverst på siden kan du se høre mere om dagens menu på Molskroen.