Fødevareminister på skolebænken

Skal lære af Østjylland

Foto: Socialdemokraterne

Østjylland klarer sig godt, når det drejer sig om den massive udvikling i den danske fødevaresektor i disse år. Derfor vil fødevareminister Dan Jørgensen (S) nu til Aarhus for at suge til sig af regionens erfaringer.

Ministeren skal blandt andet opleve Agro Food Park og mødes med nogle af top-aktørerne inden for Aarhusområdets viden- og innovationsmiljøer i fødevaresektoren.

Den danske fødevaresektor har de seneste år understreget sin betydning for dansk økonomi, og i Agro Food Park i Aarhus udvikler de lige nu en række initiativer med internationalt sigte. Derfor har fødevareminister Dan Jørgensen (S) prioriteret at besøge Aarhus.

- Aarhus er som sit slogan på vej frem - også inden for fødevaresektoren. Jeg glæder mig blandt andet til at besøge de innovative medarbejdere i Agro Food Park og de gode folk i Økologisk Landsforening. Her håber jeg at se opfindsomhed og nyskabelser i verdensklasse og høre om nye spændende øko-tiltag, der skal skabe flere lokale arbejdspladser", siger fødevareminister Dan Jørgensen (S) i en pressemeddelelse.

Ministeren kommer på besøg mandag den 10. februar.