Fodboldturnering med Suspekt, Shaka Loveless og mange flere

Der var mulighed for en fodboldturnering med de kendte kunstnere for nogle heldige koncertgængere

01:01

Grøn Koncert handler for det mest om øl og god musik, men i Aarhus havde en ekstra begivenhed sneget sig ind på programmet. Kendte kunstnere som Shaka Loveless og drengene fra Suspekt udfordrede folk til en omgang fodbold med tre hold på banen på en gang.

-Jamen lige om lidt skal vi ind i den her dødsdrome og spille fodbold, og vi skal spille sådan en eller anden form for trekamp, hvor vi er tre hold mod hinanden, siger Emil fra Suspekt 

Læs også Sofie sang duet med Mads Langer: Det var for vildt

Kampene var vilde og det galt om ikke at lukke flest mål ind, men et hold skal jo tabe i sport, og i dag blev det musikerne, der også var trætte efter kampen.  

- Det var hårdt, siger Emil.

- Det var hårdt, men jeg synes vi gjorde en god figur, det var hård modstand, siger Shakaloveless

Mulighed for at deltage
Fodboldturneringen var en konkurrence arrangeret af Grøn Koncert med navnet Grøn Bold, her kunne folk tilmelde sig og få chancen for at spille mod kendte kunstnere. Et af de hold, der blev udtaget til turneringen var FC Ølleren.

01:01 Luk video

 Vi har et hyggehold der hedder FC Ølleren, hvor vi er rundt og spille nogle små forskellige cups, og så har vi vores egen Instagram, og så meldte vi os til en konkurrence, der hed Grøn Bold, hvor vi tog et hold billede og skrev, at vi skulle spille mod Suspekt, fordi vi både kunne udfordre dem på banen, og når øllene blev stillet på bordet, siger William Rams fra FC Ølleren.  

FC Ølleren deltog via deres Instagram-profil.