Fodboldbosser i ophedet Amini-debat

Striden mellem AGF og Randers vil tilsyneladende ingen ende tage

02:32

Mustafa Amini - AGF's australske midtbanespiller, der inden denne sæson skiftede fra Randers FC og til rivalerne på Fredensvang - blev nærmest hovedperson i optakten til sidste uges derby mellem de to klubber.

Først udtalte Randers-profilen Kasper Fisker i et interview med Fodbold med Horup, at han ikke kan lide Amini.

Og som svar på en AGF-annonce i Randers Amtsavis, lod Randers FC's direktør i en video som om, han benyttede australierens trøje som toiletpapir.

Læs også Randers FC og AGF i underholdende Twitter-krig inden derby

Dette har fået den megen virak, der var omkring Aminis skifte til AGF, til at blusse op igen. Et skifte, der blandt andet medførte stridigheder mellem Randers FC og Aminis agent, Buddy Farah, angående et påstået millionbeløb, der ikke var blevet betalt.

Men klubbernes direktører, Jacob Nielsen og Michael Gravgaard, var mildt sagt heller ikke enige om, hvorvidt klubbernes interne aftale om Aminis klubskifte var blevet overholdt. Den debat fik bølgerne til at gå højt i tirsdagens udgave af TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup.

- Jeg kan ikke holde til, i den børsnoterede forretning, vi driver og med de interessenter og sponsorer vi har, at han blev pustet op til noget, han ikke er, sagde Jacob Nielsen i Fodbold med Horup og fortsatte:

Læs også Glen om derby-optakten: Det har været perfidt!

- Vi handlede en pris, som er aftalt skal holdes mellem parterne. Men jeg vil gerne lægge den frem i dag, så vi kan fortælle omverdenen, hvad den pris er, og hvad den aftale går ud på. For jeg vil ikke være med til at lægge det pres på Amini, lød det fra AGF-direktøren.

Randers-direktør: Det er fair

Michael Gravgaard forsvarer dog den retorik, han og klubben har ført omkring Amini.

- Er det ikke fair at fremstille Amini som en, der i sin sidste tid i Randers FC åbenlyst ikke gør alt, hvad han kan for at opfylde sine kontraktlige forpligtelser?, spørger Gravgaard.

AGF-bossen er dog ikke enig.

- Det gør han jo, Michael. Det er jo jer, der ikke opfylder forpligtelserne, fordi I har lavet en aftale med ham, som I ikke vil stå ved, lød modsvaret fra Jacob Nielsen.

Se klippet med de to klub-direktørers diskussion i videoen øverst i artiklen.

Du kan se hele ugens ophedede udgave af Fodbold med Horup herunder, hvor ikke mindst Michael Gravgaards toiletbesøg også blev heftigt debatteret!