Fodbold - nu med tilskuere

Brøndby-fans på tribunerne mod Randers

Foto: www.briansorensen.net

Brøndby-Randers skulle have været afviklet uden tilskuere søndag eftermiddag. En kendelse, som Brøndby har appelleret, og nu bliver kampen alligevel med fans på tribunerne, efter at DIF har vurderet, at Brøndbys appelsag har opsættende virkning.

Det glæder man sig over i Randers FC.

- En fodboldkamp skal være med tilskuere, så det er helt fint med os. Det sætter også spillerne op, siger direktør Jacob Nielsen til sporten.dk.

Med få dage til kampen får kronjydernes tilhængere kort frist til at få arrangeret opbakning til kampen på Brøndby Stadion.

- Når det nu alligevel er endt med en udsættelse i sagen - og ikke en definitiv afgørelse i appelsagen - så kunne man have ønsket sig, at det var faldet på plads noget før. At processen havde været lidt hurtigere, ikke mindst for vores værter Brøndbys skyld, som jo skal have personale kaldt på arbejde til at betjene et stort rykind af fans og sponsorer, siger Jacob Nielsen.

Brøndby meldte tirsdag formiddag ud på klubbens hjemmeside, at DIFs appeludvalg har tirsdag formiddag bekræftet, at Brøndbys anke af dommen om, at man ikke måtte lukke tilskuere ind til forårets to første kampe, får opsættende virkning.

Brøndby blev idømt straffen som konsekvens af tilskuernes invasion på banen i pokalkvartfinalen mod FC København. Brøndby skal dog stadig betale bøden på 150.000 kroner. DIFs Appeludvalg vil behandle Brøndbys appel på et møde den 18. marts.