Flinta: Klubben har lyttet

Foreløbigt bliver Dennis Flinta i Silkeborg IF, trods ønske om klubskifte

Mandag begyndte Silkeborg IF træningen til den kommende sæson, og her gik også Dennis Flinta på banen.

For omkring en måned siden luftede han ellers et ønske om at skifte klub, men der er ingen klubber, der har vist interesse for den 31-årige højre back.

- Jeg har ikke rigtig hørt noget, men hvis der kommer noget spændende og attraktivt, så vil jeg da stadig gerne skifte, siger Dennis Flinta til tv2oj.dk.

Se: SIFs trup på plads

- Men klubben har gjort en hel del, der er blandt andet kommet fire nye spillere til, og det giver en forhåbning om, at vi kan udrette noget godt i 1. division. Jeg er jo stadig glad for drengene, og det vi har her i klubben, fortsætter han.

Derfor er ønsket om at skifte klub ikke længere så stort, som det hidtil har været.

- Nogle gange vil man lige af med noget. Der skulle ske nogle ting, og de er blevet bedre. Jeg føler, at klubben har lyttet til mig, siger Dennis Flinta.

Se også: SIF vil udnytte nyt system

Den rutinerede spiller, der har tilbragt det meste af sin seniorkarriere i Silkeborg IF, vurderer, at holdet med de nye forstærkninger har gode muligheder for at rykke tilbage i Superligaen allerede efter en sæson.

- Om vi bliver nummer et, to eller tre i tabellen, det må tiden vise, siger han.

Som følge af den nye turneringsstruktur, som klubberne er blevet enige om, rykker tre hold fra 1. divisionen op i Superligaen. Ligaen udvides derved til 14 hold, og derfor er der i år en ekstra oprykningsplads at spille om.