Flere taskerøverier i Århus

Her til aften er endnu to kvinder blevet frarøvet deres tasker. Ingen er kommet alvorligt til skade, men de har fået knubs.

Omkring kl. 21.00 blev to kvinder overfaldet to forskellige steder i Århus.

Den ene kvinde var på vej til sit hjem på Vilhelm Bergsøesvej, da hun bemærkede, at to mørklødede drenge fulgte efter hende. Da den 65-årige kvinde skal åbne sin dør, bliver hun skubbet omkuld, og får frarøvet sin taske.

Et vidne beskrev de to røvere som mørke drenge, omkring 16-17 år. Den ene iført sort/hvid plettet jakke, lyse bukser og kondisko i guldfarve. Den anden bar mørkt tøj og kasket.

Omtrent samtidig, blev en anden ældre kvinde, frarøvet sin taske på Sandkås Busvej i Århus. Hun blev også skubbet omkuld og fik mindre knubs. Hverken kvinden eller vidner kunne give et signalement af røverne.

Sent i går aftes blev en 75-årig kvinde udsat for et groft røveriforsøg i Århus. Kvinden var på vej til apoteket, da to gerningsmænd overfaldt hende ved Storcenter Nord og forsøgte at stjæle hendes taske. Men kvinden ville ikke give slip, og blev derfor trukket hen ad astfalten.

De to røvere, der beskrives som unge mænd omkring tyve år og spinkle af bygning, efterlod kvinden blødende og løb afsted uden tasken.