Flere fly til og fra København

SAS udvider med 14 ekstra afgange og større fly

Fra den 3. september udvider flyselskabet SAS med 14 ekstra afgange og større fly mellem Aarhus og København.

SAS skriver i en pressemeddelelse, at de har oplevet en øget efterspørgsel på ruten og derfor øges flytransporten til hovedstaden nu.

- Vi har lyttet til kunderne, som har efterspurgt flere afgange og pladser på flyene. SAS er den eneste, der flyver fra Aarhus til København, så vi ønsker naturligvis at dække det behov, vores kunder har, og vi mener, at der nu er en sund balance mellem det, vi udbyder og efterspørgsel, siger Per Møller Jensen, vice president for marketing og EuroBonus i SAS.

Udover flere afgange bliver flyene også større på efterspurgte rejsetidspunkter. Det bliver nemlig de større Airbus og MD fly med plads til 198/150 rejsende, der kommer til at erstatte de mindre CRJ-fly med 50 eller 88 sæder.

Kombinationen af større fly og flere afgange betyder, at SAS i september alene kan tilbyde kunderne ca. 60 % flere sæder end det, der var tilgængeligt i maj, hvor Cimber Sterling stoppede med at flyve på ruten.

Nye afgange

Mandag til fredag sætter SAS en ekstra afgang ind Aarhus-København kl. 10.35, lørdag kl. 13.40 og søndag kl. 15.55. Fra København til Aarhus kommer en ekstra afgang alle hverdage kl. 9.30, lørdag kl. 12.35 og søndag kl. 14.50.