Flere døgnåbne Bilka-varehuse kan være på vej

Dansk Supermarked vil tage Bilka i Tilst med i overvejelserne

Fra i dag kan kunderne i Bilka Non Stop i storcentret Fields i København købe mælk og brød på alle tider af døgnet.

Samme muligheder kan østjyderne måske også se frem til, hvis det viser sig, at det nye døgnåbne varehus bliver en succes.

I første omgang vil Dansk Supermarked teste om, kunderne tager godt imod tilbuddet om at handle ind eksempelvis klokken to om natten, inden kæden beslutter sig for, om løsningen skal udbredes:

- Hvis vi kan se, at det er en god idé, så vil vi selvfølgelig se på, hvor i landet det også kan være relevant, og der er Bilka i Tilst også med i puljen, siger Mark Nielsen, som er direktør for Bilka, til tv2oj.dk.

Vil du handle om natten?

For et år siden åbnede Dansk Supermarked en døgnåben Netto-butik i Aarhus og også københavnerne har fået to butikker af slagsen. Flere er på vej.

I Aarhus gælder det butikken ved Skt. Knuds Torv tæt på banegården, som altså aldrig har holdt lukket siden december sidste år. Her har erfaringerne ligesom i de andre døgnåbne Netto-butikker været gode:

- Vi har oplevet, at kunderne har taget mere positivt imod de døgnåbne Netto-butikker, end vi havde forventet. Det er også derfor, vi nu går ind og vil teste konceptet i et Bilka-varehus, siger direktør Mark Nielsen.

Dansk Supermarked har endnu ikke sat en endelig slutdato på forsøget med det døgnåbne Bilka-varehus i Fields.