Flere anholdt efter trusler

Politiet anholder fire efter skudepisoder i Aarhus Vest

05:51

1 af 2

Østjyllands Politi oplyser, at op mod fire personer er blevet anholdt efter to skudepisoder i Aarhus Vest og trusler og våben i et indslag her på TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag aften.

Bent Preben Nielsen, der er chefpolitiinspektør hos Østjyllands Politi, bekræfter overfor TV 2 | ØSTJYLLAND, at flere personer er anholdt i forbindelse med de seneste skyderier i Gellerupparken og i Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Se: Bande: Vi er i krig

- Jeg kan ikke sige så meget endnu. Vi har i formiddags været ude og lave ransagninger, og vi laver ransagninger i øjeblikket. Vi leder efter dem, som vi tror, er gerningsmændene til det her, og efterhånden som vi finder dem, så tager vi dem til fange, siger Bent Preben Nielsen

Han fortsætter:

- Vi undersøger om vi kan hænge dem op på truslerne i tv-indslaget og den pistol, som den ene står med i indslaget, fortæller chefpolitiinspektøren.

Flere skud blev tidligt tirsdag morgen affyret mod en stuelejlighed på en adresse på Gudrunsvej i Aarhusforstaden Brabrand.

Det andet skyderi fandt sted for halvanden uge siden i Bispehaven i Aarhus Vest.

Torsdag aften stod en gruppe unge bandemedlemmer frem og fortalte om deres syn på sagen, og det var her, at de viste en pistol frem.

Du kan se hele interviewet med Bent Preben Nielsen i indslaget over artiklen.