Flaskepost fundet efter 18 år

Sendte flaskepost af sted som 10-årig - nu er den fundet

01:11

Foto: TV2OJ / Google Maps

1 af 2

Tilbage i 1996 sendte Louise Marie Kofod en flaskepost af sted fra sin mosters sommerhus ved Bogense på Fyn, og nu er den blevet fundet af en mand i Norge efter en forunderlig rejse på 18 år og 700 kilometer.

- Det er så vildt, og det kan næsten ikke passe, at det virkelig er mit brev, der nu er dukket op, siger Louise Marie Kofod, der er pædagog og bor i Hald nordøst for Randers.

I brevet i flaskeposten står der:

"Hej

Jeg er en pige på ti år, og jeg hedder Louise og er dansker, og jeg har valgt at lave en flaskepost. Du kan jo selv prøve, måske der er nogen, der finder den om cirka 100 år.

Venlig hilsen Louise"

I sidste uge skete det så - brevet fra flaskeposten dukkede pludselig op i en efterlysning på Facebook, som var blevet delt mere end 6.000 gange på det sociale medie. En norsk mand ved navn Arvid Lie havde fundet flaskeposten ved Våler i Norge.

- Først fik jeg kontakt med hans datters veninde, som er dansker, og derigennem fik jeg kontakt til datteren, og så kom jeg i forbindelse med Arvid, fortæller Louise Marie Kofod, der i dag er 28 år.

Hun overvejer nu at tage op til Norge for at se, hvor flaskeposten blev fundet, ligesom hun gerne vil møde Arvid Lie, der fandt den.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme op og se, hvor det lige er, og vi overvejer at gøre alvor af det. Vi har også inviteret Arvid til Danmark, hvis han har lyst til at komme og besøge os, og se hvad vi er for nogle, siger Louise Marie Kofod.

Hun synes, at andre burde prøve at skrive et brev og sende det af sted i en flaskepost ud i det uvisse.

- Jeg vil opfordre folk til at sende en flaskepost af sted, hvis man skal ud til vandet alligevel, siger Louise Marie Kofod.

Du kan se mere om flaskepostens forunderlige rejse i videoen øverst på siden.