Fisker kæmper for startplads i Randers FC

Kasper Fisker vil tilbage blandt trænerens fortrukne

01:46

1 af 2

Randers FC er i disse dage på træningslejr i Spanien, og den bruger Kasper Fisker blandt andet på at overbevise Randers-træner Colin Todd om, at midtbanespilleren skal tilbage i startopstillingen.

- Selvfølgelig er det min gameplan at blive fast mand igen, siger Kasper Fisker.

Han fik et regulært gennembrud på Randers-mandskabet efter skiftet fra Hobro og blev hurtigt fast mand og profil på holdet, men i efteråret har han brugt mere tid på bænken end på banen.

Regner med mere spilletid

- Jeg regner i hvert fald med, at jeg skal have nogle flere minutter (i foråret, red.). Det er det, jeg satser på, men jeg er også godt klar over, at der er mange andre gode spillere, og hvis man vil have minutter på det her hold, så skal man gøre det bedre end de andre, siger Kasper Fisker.

Randers FC delte mod storhold

Manden, der bestemmer om det bliver til en fast startplads for Kasper Fisker i foråret, er cheftræner Colin Todd.

- Jeg ser frem til, at han finder tilbage til den stabilitet, som han viste, da han kom til klubben. Han er i form, og han vil gøre det godt. Han har en god attitude og en god indstilling. På hans gode dage er han god for holdet, siger Colin Todd.

Og Kasper Fisker ved godt, hvordan han kommer i startelleveren igen.

- Hvis du spiller godt nok, så kommer du blandt de 11 startende, så det er bare at gøre det, siger Kasper Fisker.

Og meget kan tyde på, at Kasper Fisker nærmer sig en startplads igen. I hvert fald startede igen inde for Randers FC i en træningskamp. Her spillede kronjyderne 0-0 mod den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk i en træningskamp.

I tv-indslaget øverst på siden kan du se mere om Kasper Fisker.