Fire Randers FC-spillere i landsholdsaktion

Det var småt med spilletid til Randers FC's fire landsholdsspillere, der i weekenden spillede for deres lande i VM-kvalifikationen.

Kun godt og vel 40 minutters aktion på banen blev det sammenlagt til for Randers FC's fire spillere, der var i aktion for deres respektive lande i weekenden.

Mest spilletid fik Robert Arzumanyan, der imidlertid efter 36 minutters spil af Armeniens kamp på hjemmebane mod Tyrkiet måtte lade sig udskifte på grund af en mindre skade. Skaden skulle dog ikke være mere alvorlig, end at centerforsvareren forventes at blive klar til Armeniens udekamp mod Spanien på onsdag. Armenien tabte i øvrigt kampen mod Tyrkiet med 2-0.

Marc Nygaard kom på banen med fire minutter igen, da Danmark måtte nøjes med 0-0 på udebane mod Ungarn i lørdags. Det betyder, at Marc Nygaard er den første Randers FC-spiller nogensinde, der har fået spilletid på A-landsholdet.

Kevin Stuhr Ellegaard sad på bænken igennem hele kampen. Begge Randers FC-spillere er draget videre med det øvrige danske landshold til Portugal, der er onsdagens modstander i Lissabon.

Endelig blev Issah Ahmed ikke benyttet, da Ghana i fredags ude tabte 1-0 til Libyen på et sejrsmål få minutter før tid.