Finder ny træner til sommer

God tid til at finde erstatning efter fyring

Der er lagt op til flere ændringer i superligaklubben AGF.

Det bliver formentlig ikke ved onsdagens fyring af Peter Sørensen som cheftræner i AGF samt forfremmelsen af assistenten Jesper Fredberg som kortvarig cheftræner i resten af foråret.

Det fortæller AGF's sportsdirektør, Brian Steen Nielsen, som ikke forventer, at Jesper Fredberg skal være den langsigtede løsning som cheftræner.

- Vi kigger på de næste kampe, og kan Jesper løfte opgaven fantastisk, er han selvfølgelig i betragtning.

- Men vi skal formentlig finde en ny cheftræner i AGF efter sommerferien, siger Brian Steen Nielsen til Jyllands-Posten.

Han vil ikke svare på, om den klubløse Morten Wieghorst kunne være en mulighed som kommende cheftræner.

- Det vil jeg ikke spekulere i. Vi bruger vores kræfter på de kommende kampe, siger Brian Steen Nielsen.

Se: - Ingen opbakning fra Brian

Peter Sørensen er ifølge sportsdirektøren ikke den eneste, som bærer ansvaret for de skuffende resultater - som kulminerede med onsdagens 1-4-nederlag hjemme til AaB i pokalturneringen.

- Spillerne har også et ansvar, og kampen mod AaB i går var dybt skuffende. Det var en kvartfinale i pokalturneringen, som vi smed væk.

- Spillerne svigtede, og det har været medvirkende til en trænerfyring. Det, synes jeg ikke, de kan være bekendt, siger Brian Steen Nielsen.

- Jeg står bag beslutningen om fyringen, men mener også, at Peter har sat sit aftryk på klubben. Han har leveret nogle flotte resultater og pudset organisationen, siger han.

AGF's midtbanespiller Martin Jørgensen er torsdag blevet ansat som spillende assistenttræner.