Find din yndlingsidræt

Børn får mulighed for at snuse til forskellige sportsgrene

For både børn og voksne kan det være svært at vælge hvilken sport, man skal kaste sig over. Mange børn har appetit på det hele, men det skal også kunne hænge sammen med både tid og penge i familien.

 

Derfor giver den lokale idrætsforening i Beder og Malling nu børn muligheden for at gå til flere aktiviteter med MiniSport.

MiniSport er et nyt koncept for de 5-8-årige i beder-Malling Idrætsforening, men har i en årrække kørt med stor succes som et forsøg under Danmark Idræts-forbund (DIF).

- Tanken bag MiniSport er er at give børnene mulighed for at lære en masse forskellige idrætsgrene at kende. Det betyder, at børnene gennem en sæson stifter bekendtskab med bl.a. håndbold, fitness, gymnastik, tennis, svømning, dans, boldspil og leg. Det giver børnene en alsidig motorisk udvikling, og det giver dem mulighed for at opleve hvor mange forskellige måder, der er at finde glæde ved sport og bevægelse, skriver Ann Sofie Bækgaard, der er aktivitetsudvikler i Beder-malling Idrætsforening, i en pressemeddelelse.

Minisport-forløbet starter i begyndelsen af september med gymnastik og leg, og giver hele vejen frem til april næste år børnene mulighed for ugentligt at prøve kræfter med nye former for idræt.

Anders Holch Povlsen Bestseller

Anders Holch Povlsen er nu verdens 254. rigeste mand

Fællesskabets Hus plejehjem Skanderborg

playTo østjyske kommuner indfører besøgsrestriktioner på plejehjem

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Lars Østergaard

Overlæge: For mange danskere vil sige nej til corona-vaccine

Anne Fjelsted Rasmussen

play Beslutningen er udskudt: Kræftsyge børn skal ikke til København endnu

Plejehjem

play Ældre Sagen: Her går Styrelsen for vidt