Final4: Den skal have fuld gas

Finaleplads en forløsning, mener BSV-general

Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborg spillede sig lørdag i Final 4-finalen ved at besejre GOG med 21-18 efter en flot slutspurt fra midtjyderne.

I finalen venter favoritterne fra KIF Kolding København, og Bjerringbro-Silkeborgs rutinerede forsvarsgeneral Kasper Nielsen har en simpel opskrift til finalesejr klar.

- Vi skal kæmpe, kæmpe, kæmpe røven ud af bukserne.

- Vi skal have styr på vores forsvarsspil igen, og så vil jeg gerne have lidt mere gang i vores kontrafase. Den skal bare have fuld gas, siger den tidligere landsholdsspiller.

Bjerringbro-Silkeborg hang længe bagefter med et par mål i semifinalen mod GOG. Og det var først på en god slutspurt - samt en masse redninger fra målmand Dane Sijan - i de sidste 10 minutter, at sejren blev grundlagt.

- Vi er ekstremt glade for at have spillet os i finalen. Det var en hård og sjov kamp mod GOG, hvor vi skulle spille det bedste, vi har lært, og det var dejligt at se Dane Sijan slutte af med en masse gode redninger.

Se: BSV er klar til finalen i Final4

- Det var stor sejr for os, fordi det længe har været et stort mål at spille os i Final 4-finalen, lyder det fra Kasper Nielsen.

Den ambitiøse midtjyske klub har haft en skuffende sæson, og det var kun med det yderste af fingerneglene, at holdet fik fat i den sidste slutspilsplads. Derfor er pokalsuccesen også tiltrængt.

- Det var helt klart en stor forløsning. Det har krævet masser af hårdt arbejde igennem hele sæsonen, og det var dejligt, at tingene så endelig lykkes.

Bjerringbro-Silkeborgs finale mod KIF Kolding København fløjtes i gang søndag klokken 16.00.