Fik 60 jobtilbud på to døgn

Aarhusiansk musiker har inddraget Facebook i sin jobjagt

Foto: Fra Facebook

Man siger, at netværk er det bedste værktøj til at få et job. Den talemåde ville den 28-årige rapper Michael Grønlund fra Aarhus gerne afprøve.

Han lagde derfor et opslag op på sin Facebook-side tirsdag eftermiddag, hvor han søgte efter job i både Aarhus og København.

- Derfor vil det varme mit hjerte, hvis du vil bruge et minut af din tid til at tænke over, om du måske kender nogen, der kunne nyde gavn af mine evner, skrev Michael Grønlund til sine venner på Facebook.

I dag er opslaget blevet delt mere end 2.200 gange og har ifølge Michael Grønlund selv ført til mindst 60 konkrete jobtilbud plus flere løse forslag til firmaer, han skal tage kontakt til.

Beskederne i indbakken hober sig op og antallet af svar på hans Facebook-profil vil ingen ende tage, fortæller han:

- Min telefon har været rødglødende de seneste par dage. Selv nu når jeg snakker med dig, tikker der beskeder ind.

- Det er alt lige fra job som maskinfører, hvor jeg skal køre en gummiged til job inden for online markedsføring.

Netværk er guld

Michael Grønlund er selv uddannet sælger inden for VVS-branchen og har i dag sit eget firma, hvor han lever af at optræde med sin musik som rapper.

Nu håber han, at de mange jobtilbud kan føre til et konkret job, som han kan kombinere med sin musikalske sidegeschæft:

- Jeg lagede egentlig opslaget op i håbet om at nogle fra musikbranchen også så det. Lige nu har jeg så mange tilbud fra alle mulige, at det næsten kan være svært at overskue, siger Michael Grønlund, som føler, at han sidder i lidt af en 'luksus-situation'.

Historien om, hvordan et simpelt Facebook-opslag i stedet for en almindelig jobansøgning kan skabe interesse, vil han gerne give videre til andre:

- Det viser jo bare, hvor vigtigt, at netværk er.

Du kan se Michael Grønlunds Facebook-opslag nedenfor: