Festival ramt af halsbetændelse

Lukas Graham melder afbud til Spot Festival

En ondartet halsbetændelse betyder, at Spot Festival i Aarhus er tvunget til at aflyse lørdagens koncert med Lukas Graham.

En halsspecialist har forbudt den populære danske sanger at optræde igen, før han på mandag har været til en kikkertundersøgelse.

Afbuddet ærgrer både Lukas Graham og hans bagland. De havde håbet, at den aarhusianske festival kunne være med til at gøre udlandet opmærksom på den unge danske sangers potentiale.

- Spot har jo flere gange vist sig at være stedet, hvor der breakes danske navne, og ud over at spille for det danske publikum ville vi bruge festivalen til at bygge et internationalt hype op omkring at se ham live, siger Jakob Sørensen, direktør for Lukas Grahams pladeselskab, Copenhagen Records, til Spot Festivals hjemmeside.

- Vi har arbejdet sindssygt hårdt på at få agenter fra Tyskland og Holland, sync-selskaber fra Tyskland og diverse europæiske medier til koncerten på Spot, netop fordi Spot tiltrækker branche-folk og medier, som vi ikke selv kan trække til enkelt-koncerter i udlandet. Nu bliver det ikke til noget, siger en ærgerlig Jakob Sørensen.

Koncerterne under årets Spot Festival foregår en række forskellige steder i Aarhus Midtby. Festivalen slutter lørdag aften.