Festival inviterer til inspiration

Tunø lover ny festival næste år

Tunø Festivalen inviterer nu alle til en inspirationsdag.

Dagen skal skal give brændstof og ideer til at udvikle fremtidens Tunø Festival. Det skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Baggrunden for mødet er dette års problemer med at sælge festivalbilletter. Kun ved en helt ekstraordinær indsats fra frivillige og velvillige sponsorer lykkedes det. Det blev en fantastisk fest. Men skal festivalen leve mange år endnu, skal der nyt liv i festivalformen, erkender bestyrelsen. 

- Vi er klar over, at vi skal ændre Tunø Festival, så den bliver tidssvarende og kan overleve på et festival-marked, der er hårdt. Vi er simpelthen for mange om gæsterne, hvilket også har betydet, at flere festivaler har måttet lukke de seneste par år, siger formand for Tunø Festival Jørn Kildall.

For et par uger siden modtog Tunø Festival den fornemme Odder Kommunes kulturpris. Nu er den lille festival på Kattegat-øen igen klar til løjer. For der bliver festival igen i 2014. 

Drømmene skal frem

Inspirationsdagen foregår 9. oktober og er for alle med interesse for festival, musik og ø-liv. Alle ideer til fremtidens Tunø Festival velkomne.

-Vi skal have alle drømme frem, der kan gøre vores festival attraktiv og få den til at tjene flere penge og dermed overleve. Tiden efter mødet må så vise hvilke idéer, der er realistiske og økonomisk mulige at gennemføre, siger Jørn Kildall.

Festival-inspirationsdagen holdes i Café Pakhuset i Odder klokken 19.00.