Fest hos Samuelsen

Og du er inviteret med!

Foto: Fra Facebook

Horsens-politikeren holder sommerfest i sin have, og du er inviteret med som gæst.

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen, hvis du vil med til Anders Samuelsens sommerarrangement hjemme i privaten i Horsens.

Politikeren, der sidder i Folketinget for Liberal Alliance, inviterer nemlig til sommerhygge på mandag den 9. juni fra klokken 17.00.

- Det gør jeg, fordi vejrudsigten lover godt vejr, og så tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt. Jeg besøger tit folk, og jeg er ofte ude til arrangementer, så derfor tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt at invitere folk hjem til mig, siger Anders Samuelsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lederen af Liberal Alliance opfordrer folk til at tage venner og familie med til arrangementet, som allerede har mere end 200 tilmeldte.

- Jeg regner med, at der kommer mellem 200-300 personer, men alle er velkommen, siger Horsens-politikeren.

Han har arrangeret, at der kommer en lokal slagter, som sælger pølser fra grillen, ligesom det bliver muligt at købe øl, vin og sodavand, som forskellige leverandører kommer med.

Se: Vildt vægttab

- Et medlem af partiet kommer med musik og et godt anlæg, så vi kan høre lidt god musik, men det bliver stille og roligt, siger Anders Samuelsen.

Han har ikke lejet ekstra toiletter, så derfor åbner han privaten op for de tissetrængende, ligesom han håber, at det hele lykkes med søde og forstående naboer.

Sommerhyggen finder sted i politikerens have på Solbakkevej 1 i Horsens, og der vil være mulighed for parkering på de omkringliggende villaveje.

Det eneste du skal gøre, hvis du vil med, er at give Anders Samuelsen et praj om, at du kommer.

Det kan du gøre her, hvor du også kan læse mere om arrangementet.