Fem østjyder på ligalandsholdet

Flere østjyder kan få debut i landsholdstrøjen

Den unge Randers FC-angriber Nicolai Brock-Madsen skal efter nytår med Morten Olsen til Arizona. Foto: Randers FC

Hele fem østjyder er blevet udtaget af landstræner Morten Olsen til ligalandsholdets tur til USA. AGF leverer tre spillere til truppen nemlig målmand Steffen Rasmussen, Mikkel Kirkeskov og Casper Sloth.

AC Horsens og Randers FC har begge en enkelt spiller med i truppen, nemlig målmand Frederik Rønnow og angriberen Nicolai Brock-Madsen. 

Såfremt træningsfaciliteterne i Arizona taler for det, er det muligt at truppen vil blive suppleret af yderligere op til fem U21-landsholdsspillere og muligvis en ekstra kamp for specielt de spillere, der har alderen til at optræde for U21-landsholdet i den kommende turnering.

Ligalandsholdet er allerede garanteret to kampe på træningsturen.

Den første kamp mod Canada vil blive spillet i Tucson lørdag den 26. januar klokken 13.00 lokal tid, hvilket på grund af tidsforskellen er klokken 21.00 dansk tid.

Træningsturens anden kamp mod Mexico bliver spillet onsdag den 30. januar klokken 20.00 lokal tid, hvilket er klokken 04.00 om natten dansk tid torsdag den 31. januar, i Glendale, der er en forstad til millionbyen Phoenix 150 kilometer nord for Tucson ligeledes i Arizona.