Fejrer 25 års jubilæum

En særlig dag for Bent Hansen (S)

01:57

1 af 2

Fredag er ikke en helt almindelig dag for regionsrådsformand Bent Hansen (S).

I dag har Bent Hansen nemlig 25 års jubilæum. Først var han Amtsborgmester i det daværende Viborg Amt, og i 2005 blev det hverv skiftet ud med formandsposten i Region Midtjylland - en post han nu har haft i 10 år.

Derfor er det en særlig dag, der venter regionsrådsformanden.

- Det er jo en helt særlig fornemmelse og lidt underligt, for når man tænker tilbage, så er 25 år ikke ret lang tid, men hvis man tænker frem, så er det uendelig lang tid. Jeg synes, at det er gået fantastisk hurtigt, men det er med lidt rumlen i maven, at jeg går på arbejde i dag, siger Bent Hansen.

Han kan kigge tilbage på en flot karriere med gode og dårlige stunder.

- Det værste har været, når det er gået hårdt for sig med personangreb, det er jeg ikke meget for, og det tror jeg ikke, at der er ret mange, som er, siger Bent Hansen.

Han fortsætter:

- Det bedste har været det, som er lykkes. Alle de mange projekter lige fra partikelterapianlæg, som det lykkedes at få placeret i Aarhus, til de store hospitalsbyggerier, og det at være med til hele tiden at forbedre kræftbehandlingen.

Du kan se et interview med jubilaren i videoen øverst på siden, og du kan se et længere portræt af Bent Hansen i indslaget her.