Feilhaber roses til skyerne

AGF's midtbanedynamo Benny Feilhaber har endelig fundet fodfæste i SAS-ligaen. Mandag scorede han endda mod Randers.

40 år efter, at amerikanerne satte deres fod på Månen, satte AGF's transatlantiske midtbaneislæt Benny Feilhaber sit massive fodaftryk på, at århusianerne for første gang i umindelige tider strøg helt til himmels i SAS-ligaen.

Med en 3-2-sejr i Randers mandag aften fører AGF tabellen an med maksimumpoint efter to kampe, og det er ikke mindst den amerikanske elegantiers fortjeneste.

- Feilhaber viste et fantastisk niveau mod AaB, og han var mindst ligeså god i dag. Efter et halvt års pause kom han tilbage i 5-6 kampe i foråret, men det er først nu, han for alvor begynder at komme i form, lød det fra en begejstret AGF-træner, Erik Rasmussen.

Han havde set Feilhaber orkestrere sit hold frem mod en sejr, og ikke bare som oprydder og bolddistributør i maskinrummet. Feilhaber endte også med at sætte den træffer, der i sidste ende blev udslagsgivende.

- AGF tog en chance, da de tog mig herop. Nu vil jeg bare betale tilbage. Vise hvad jeg kan, sagde Benny Feilhaber, som må siges at være fuldt restitueret efter sin alvorlige knæskade i sidste sæson.

- Det gjorde godt, at jeg var i Sydafrika for at spille Confederations Cup i juni. Her nåede jeg finalen med USA, prøvede mig af mod verdens bedste spillere og verdens bedste hold. Og vigtigst af alt, fik jeg min form tilbage, siger han.

At AGF nu troner fra toppen af SAS-ligaen, kommer ikke bag på amerikaneren.

- The sky is the limit, smilede han efter triumfen.

Oversat til dansk betyder det, at Feilhaber ikke ser nogle begrænsninger for højtflyvende AGF.