Fede mænd på kur i Silkeborg

Hvis du er mand og er kommet hjem fra ferie med hvide striber under brysterne, så er der nu hjælp at hente. Se tv-indslag her.

Silkeborg Kommune tilbyder i efteråret et vægtvejledningsforløb kun for mænd.

Her vil deltagerne få viden om mad og motion, deltage i individuelle og gruppebaserede samtaler, kortlægge vaner og udarbejde handlingsplaner for de forandringer, der skal ske, for at leve en sundere og lettere hverdag. Her kan mænd få lov til at være mænd og hjælpe hinanden i kampene mod kiloene.

- Mændene tilmelder sig desværre sjældent, når vi tilbyder vægtvejledningsforløb for alle, men da tallene ikke viser, at mændene er mindre overvægtige end kvinderne i Silkeborg Kommune, vil vi nu forsøge at lave et forløb kun for mænd. Her kan man være sig selv sammen med andre mænd i samme situation uden at frygte, at snakken bliver for feminin, siger sundhedskonsulent Malene Steiniche Kjær i en pressemeddelelse.

Forløbet er et gruppeforløb, hvor der vil blive arbejdet med små ændringer i hverdagen, der giver et varigt vægttab, hvis ændringerne holdes. Der tages udgangspunkt i den enkelte deltagers vaner, så det bliver så relevant for vedkommende som muligt.

Til hvert møde vil der være en vægtvejleder, som støtter deltagerne i at opnå en sundere og lettere hverdag.

Du kan se et tv-indslag om det nye tilbud til silkeborgensiske mænd ved at klikke i boksen ovenfor til højre.