FCN raser over dommeren

Giver dommer skylden for nederlag til AGF

FC Nordsjællands anfører og træner er bestemt ikke tilfredse med dommer Anders Poulsens indsats efter lørdagens 0-1-nederlag i Aarhus mod AGF.

Dommeren så ikke, at Peter Graulund brugte sin venstre arm og hånd, da han scorede, og det afgjorde kampen om andenpladsen i Superligaen.

Anfører Nikolai Stokholm sparkede først til en drikkedunk på vej ud fra omklædningsrummet, og derefter svarede han med ultrakorte sætninger på spørgsmål. Og så blødte han alligevel en smule op og forklarede.

- Jeg har lært, at man ikke skal diskutere den slags med pressen. Men jeg har været inde hos dommerne og fortalt dem mit syn på sagen, siger Nikolai Stokholm.

- Og fra mit synspunkt tog han (Peter Graulund, red.) bolden med hånden, og det var tredje gang inden for fem minutter, han gjorde det, siger Nikolai Stokholm.

Træner snakkede med dommer
Nordsjællænderens træner, Kasper Hjulmand, tog også en snak med dommer Anders Poulsen efter kampen, og ifølge træneren holdt dommeren fast i, at der ikke var hånd på bolden.

- Jeg tror ikke, de har set det (på video, red.). Så kan de ikke sige det. Jeg tror, resten af stadion kan se, at han tog hånden til hjælp, siger Kasper Hjulmand.

Dog fandt både Nikolai Stokholm og Kasper Hjulmand også tid til selvransagelse, og ingen af dem var tilfredse med deres mandskabs eget spil.

- Vi tager det, som det kommer, og det sker engang imellem, at de (dommerne, red.) ikke har deres bedste dage. Vi spillede heller ikke op til vores bedste, så det kan ske for alle, siger Kasper Hjulmand.

Ingen fra dommerstaben kom ud fra omklædningen umiddelbart efter kampen, men målscoreren fra AGF gav FC Nordsjælland ret.

- Der var hånd på. Men det var ikke bevidst. Jeg gjorde det ikke for at hjælpe, og jeg var midt i en sprint, og hånden var i en naturlig position, siger Peter Graulund.

- Om der så var frispark eller ej, der må jeg være svar skyldig, siger Peter Graulund.