FCN og Horsens spillede uafgjort

Horsens startede svagt, men sluttede stærkt 

Søren Jochumsen havde en dårlig dag (arkivfoto) Foto: Allan Baden

FC Nordsjælland og gæsterne fra AC Horsens sad på hver sin halveg og endte derfor med at spille 1-1 i en kamp, hvor Horsens startede sløvt, men sluttede stærkt.

Kampen kunne ligeså vel være endt målløs, for ingen af holdenes keepere så særligt overbevisende ud ved de to scoringer.

Således kom Horsens-målmand Søren Jochumsen efter 39 minutters spil fuldstændig forkert ud af sit mål og gjorde det let for Søren Christensen at lægge bolden i en blød bue over keeperens hoved og ind i et tomt mål.

Efter en times spil var det så hjemmeholdets Jesper Hansen, der burde have fanget Anders Nøhrs frispark, som ugeneret sejlede op i det ene målhjørne fra kort afstand.

Trods tvivlsomt målmandsspil faldt målene dog fortjent til begge sider.

Hjemmeholdet satte sig fra kampens start på spillet og kunne forholdsvis uhindret lade kombinationerne flyde forbi et lidt passivt Horsens-hold, der så ud til at befinde sig fint, så længe stillingen fortsat var lige.

Til at starte med formåede de stærke Horsens-spillere at holde FC Nordsjællands offensiv fra at komme frem til det helt store, men som kampen skred frem, slækkede de dog på markeringen, og derfor faldt scoringen både forventet og fortjent.

Modgang så netop ud til at være det, der skulle til for at sparke gang i de passive jyder, og allerede på det efterfølgende hjørnespark kunne lidt klumpspil sagtens have resulteret i en reducering.

Sådan fortsatte det i anden halveg, og særligt Gilberto Macena var farlig og kunne i starten af anden halveg have sendt udligningen i mål, da han var alene med den nordsjællandske keeper.

Og selvom FC Nordsjælland aldrig for alvor faldt ud af kampen og fortsat var farlige i deres offensiv anført af Rawez Lawan, var det Horsens, der gennem hele anden halveg var tættest på at sikre sig sejren.