FCN imponerede AC Horsens

De kan blive mestre, mener Morten Rasmussen

Cheftræner Johnny Mølby: Vi kunne have gjort det bedre.

AC Horsens-spillere fandt ikke på undskyldninger efter det klare 0-2 nederlag i topopgøret i Superligaen mod FC Nordsjælland.

- Vi var ikke aggressive nok og markeringerne var ikke tætte nok. Og fungerer de ting ikke, så er de simpelthen for gode. De spiller kraftedeme god fodbold, siger forsvarskrumtappen Morten Rasmussen.

Rækkens nummer to var - trods fraværet af flere nøglespillere - rækkens nummer tre totalt overlegen, og kampen blev en opvisning i, hvordan man spiller sig ud af problemerne.

- Når de får for meget plads, så kommer vi til at løbe efter dem. Jeg synes sgu de spiller flot, siger Morten Rasmussen, som sagtens kan forestille sig FC Nordsjælland som danmarksmester, når Superligaen slutter d. 23. maj.

- Jeg kan ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne gøre det. De bevarer roen i enhver situation og kombinerer stille og roligt fremad banen. FCK har ikke råd til at komme ind i en dårlig periode. Vi tabte til et bedre hold i dag, erkender Morten Rasmussen.

Hurtige i tanke og handling
Morten Rasmussen han var ikke den eneste fra Horsens-lejren, der var imponeret.

- De er hurtige i tanke og handling, og vi kommer til at løbe i nogle trekanter, som stille og roligt suger os for energi, siger forsvarskollegaen Anders Nøhr.

Horsens-træner Johnny Mølby er enig, men han mener også, at hans eget hold kunne have gjort det bedre.

- Det er jo ikke tilfældigt, at FCN ligger nummer to. Mange hold i rækken har kæmpe respekt for dem. Men vi skulle have været dygtigere i vores boldomgang. Vi får ikke spillet dem ned, hvor vi kan ligge noget tryk på dem, siger han.

FCN er nu kun tre point efter rækkens førende hold fra FC København.