FC Djursland fyrer sportschef

Årsagen er uenighed om klubbens strategi

FC Djursland afbryder med øjeblikkelig virkning samarbejdet med sportschef Jan Thomsen. Årsagen er uenighed om klubbens strategi og samarbejde med moderklubberne. Det skriver FC Djursland i en pressemeddelelse.

Ronni Didriksen tiltrådte 1. februar som ny direktør i FC Djursland, og højst på hans dagsorden var at styrke grundlaget for et langtidsholdbart FC Djursland: samarbejdet med moderklubberne over hele Djursland.

Det har imidlertid ikke været muligt at finde fælles fodslag med sportschef Jan Thomsen på dette punkt, og Ronni Didriksen har derfor valgt at afbryde samarbejdet:

- Jan besidder en enorm viden og et værdifuldt netværk. Desværre ser vi ikke ens på, hvilken rolle moderklubberne skal spille i det fremtidige samarbejde, og da netop moderklubberne er hjørnestenen i den strategi, jeg fører an i, har jeg besluttet at stoppe samarbejdet med det samme, forklarer Ronni Didriksen i pressemeddelelsen

Se: Ny fodbold-boss på Djursland

Direktøren fortæller, at truppen stort set er på plads nu til foråret, og at der derfor ikke er behov for at konstituere en midlertidig sportschef.

- Jan har arbejdet i vinterpausen på at få sammensat en stærk trup til forårssæsonen, seneste da vores mangeårige målmand Lasse Pedersen sagde stop, og vi på kort tid skulle finde en erstatning. Det er lykkedes, og det køber os nu tid til at komme hele vejen omkring i dialogen med moderklubberne, så vi kan finde den helt rette mand til posten som sportschef, slutter Ronni Didriksen.