"Faxe" kræver sejr i pokalen

Randers FC stiller med stærkest mulige opstilling, når de kriseramte kronjyder onsdag spiller pokalkamp på Fyn.

Efter en skidt sæsonstart indtager den ambitiøse kronjyske fodboldklub i øjeblikket sidstepladsen i SAS Ligaen.

Ikke mindst derfor har spillerne i den grad brug for succesoplevelser, og en sådan ligger lige til højrebenet onsdag aften. Randers FC skal på besøg hos 2. divisionsklubben Otterup i pokalturneringen. Et opgør, som træner John "Faxe" Jensen sætter alt ind på at vinde.

- Jeg stiller med det stærkeste hold. Det hold, som jeg mener kan hjælpe os til en sejr over Otterup. De har nogle tidligere OB-spillere. Mange af spillere har arbejde ved siden, så der bør være stor forskel mellem 2. division og SAS-ligaen. Den forskel skal vi straffe ved at sætte et højere tempo på kampen, siger Randers-træneren til Randers Amtsavis.

Kronjyderne har endnu ikke hentet en sejr i årets udgave af SAS Ligaen. Alligevel tror John "Faxe" på sejr på Nordfyn.

- Vi vil fokusere på de gode ting, som vi har lavet indtil videre i sæsonen. Vi skal score nogle mål og få spillet til at køre, så vi kan få tanket selvtilliden op, som vi kan bruge på længere sigt.

Kampen mellem Otterup og Randers FC begynder klokken 17.15. Hvis det lykkes kronjyderne at ekspedere fynboerne ud af pokalturneringen, skal de i næste runde møde Vejen fra Sydjylland.

Få reaktioner fra kampen i onsdagens nyhedsudsendelser klokken 19.30 og 22.20 på TV 2 | ØSTJYLLAND.