Favrskov Affald går online

Kontakt din skraldemand via AffaldOnline

Foto: Colourbox

Favrskov Forsyning lancerer nu et nyt selvbetjeningssystem - AffaldOnline. Det nye system skal gøre det nemmere for kunderne at henvende sig til selskabet.

- Med AffaldOnline kan vores kunder logge ind og lave en henvendelse til os, eksempelvis hvis skraldemanden har glemt at hente affaldssækken eller hvis de ønsker at skifte til en anden type affaldsbeholder. De behøver ikke ringe til os og er ikke afhængige af vores åbningstider, da systemet er tilgængeligt hele døgnet, siger Jytte Bach, affaldskonsulent i Favrskov Forsyning, i en pressemeddelelse.

Når en kunde har oprettet en henvendelse i AffaldOnline, kan Forsyningen efterfølgende behandle sagen og hurtigt svare tilbage til kunden via systemet. Og det er, ifølge Jytte Bach, medvirkende til en forbedret borgerservice.

- I stedet for at skrive breve og snakke i telefon, kan vi nu klare mange henvendelser direkte i AffaldOnline. Det betyder, at vi i mange tilfælde skal bruge mindre tid på at behandle sagerne. Og for kunderne er AffaldOnline en fleksibel løsning, da de kan henvende sig døgnet rundt. Det kommer altså både vores kunder og os selv til gode.

AffaldOnline kan også bruges til at se, hvilke affaldsordninger man som kunde er tilmeldt, hvad det koster og til at foretage eventuelle ændringer.

Læs mere på www.affaldonline.dk/Favrskov